SpotOn bemiddelt voor Communicatie-professionals met specifieke talenten. Wij hebben jarenlange ervaring in de Communicatie. We hebben een groot en waardevol netwerk en dat willen we graag met je delen. Je kunt er gebruik van maken, als je je inschrijft bij SpotOn. 

De voordelen om je in te schrijven bij SpotOn:
- We kunnen voor jou bemiddelen als Communicatie-professional (tijdelijk of vast). 
- Je kunt jezelf verbreden qua netwerk en kennis via ons netwerk en via de SpotOn Academy met een aanbod van onze partners.
- Je kunt meeverdienen bij het aanbrengen van nieuwe opdrachten, maar dat is niet verplicht. Je wordt dan SpotOn Premium-member. 
- Je kunt als SpotOn Premium-member gebruik maken van onze 'CV check-up'-service voor jouw personal branding met adviezen voor het verbeteren van jouw persoonlijk profiel.
- Je kunt dan ook gebruik maken van onze service om je actief aan te bieden in ons waardevolle netwerk. 

Onze vacatures bestaan voor 80% uit freelance-/ZZP-opdrachten. De opdrachten die we krijgen en invullen, worden door opdrachtgevers en professionals uit ons netwerk bij ons aangebracht. Professionals brengen opdrachten bij ons aan als ze bijvoorbeeld zelf even niet beschikbaar zijn, maar wel een ander en zichzelf willen helpen. 

Als je op zoek bent naar een vaste baan als (Marketing-)Communicatie-professional, dan kan je je ook inschrijven. SpotOn is gesprekspartner als het gaat om je volgende stap in jouw carriere en om met jou mee te denken en je te adviseren. 

Zodra wij een passende vacature binnen krijgen, nemen wij direct contact met je op als je 1:1 voldoet aan het gewenste profiel. Jij kunt dan bepalen of je deelneemt aan de sollicitatieprocedure.


“Kleinschalig, daadkrachtig en persoonlijk. Voor mij de eerste recruiter die zo goed op de hoogte is van de inhoud van een opdracht, altijd bereikbaar is en steeds zoekt naar de beste oplossing voor opdrachtgever en ZZP'er.”

Odette Dinklo, interim Manager MarketingCommunicatie bij CED via SpotOn 


Inschrijven

 

Ons vakgebied

Wij bemiddelen voor professionals in de Communicatie:
- Corporate Communicatie (incl. Brandmanagement)
- Interne Communicatie
- Externe Communicatie (PR / -FP)
- Marketingcommunicatie
- Live Communicatie
- Online Communicatie (Digital/Social)
- Crisiscommunicatie

Onze opdrachten bestaan voor zo'n 80% uit ZZP-/freelance-opdrachten. Ons succespercentage bij opdrachten die we exclusief bemiddelen, is 90%.