Omdat wij een groot en waardevol netwerk hebben, omdat we de markt goed kennen en weten waar we het over hebben, is onze aanpak zeer succesvol. 

Hoe gaat dat in z’n werk, dat actief aanbieden?

 • Jij levert ons een profielschets aan en andere informatie (zie hieronder). Je vindt hier enkele voorbeelden ter inspiratie.

 • Wij behouden ons het recht voor om jouw tekst nog aan te passen. Focus is erg belangrijk; we zijn als Professional niet ‘allround’ inzetbaar, ook al hebben we een flinke dosis ervaring.

 • We sturen jou de tekst nog toe voor een DEF akkoord van jou.

 • Na jouw akkoord plaatsen we jouw profiel op onze website. 

 • We vermelden alleen je voornaam en publiceren een actuele profielfoto (graag aanleveren).

 • Wij benaderen relaties actief in ons netwerk en we bieden je actief aan via onze social media-kanalen (ca 2.000+ connecties in de Communicatie).

 • Als er een interessant aanbod voor jou is, nemen we contact met jou op.

 • We bespreken dan met jou de opdracht / vacature, het gewenste profiel en andere wensen en eisen en overleggen met jou of deze opdracht iets voor jou zou kunnen zijn. Alles moet kloppen; jouw persoonlijkheid matcht met het team bij onze opdrachtgever tot de reisafstand, het aantal uren, inclusief je uurtarief.

 • Als we een match hebben en alle wensen en eisen komen overeen, dan nemen wij contact op met onze opdrachtgever en word je hierna uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever.

 • Voor je gesprek bevestigen wij aan jou alle afspraken die we maakten, inclusief jouw uurtarief/salaris, via de mail. Het kan zijn dat de opdrachtgever wil dat SpotOn bij de kennismaking aanwezig is. Dat vertellen we je vooraf uiteraard.

 • Voor je gesprek geven wij jou nog alle ins & outs en geven we je tips voor je gesprek, zodat de opdracht jou ook gegund wordt, weten we uit ervaring. 


Wat hebben we van jou nodig?

 1. Jouw inschrijving via de SpotOn-website; je kunt je CV meteen uploaden. Het kan zijn, dat je al ingeschreven staat, zie dan stap 3. 

 2. Wij sturen je hierna een link vanuit onze database, zodat je je gegevens, wensen en eisen direct kunt in- en aanvullen in onze database.

 3. Jouw profielschets (met de kern van jou als professional; waar ben je goed in, waar blink je in uit, wat zijn jouw talenten? Met een duidelijke focus van jouw werk- en vakgebied). Wellicht staat dit al op pagina 1 van jouw CV.

 4. Welke functietitel past het best bij jou?

 5. In welke branches en wat voor type / grootte bedrijven wil jij het liefst werken? (waar kom jij het best tot je recht?).

 6. Beschikbaarheid: datum, regio, aantal uren per week, uurtarief (als het goed is heb je dit ingevuld in onze database.


Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Aan de slag via SpotOn

De klassieke aanpak waarbij een opdrachtgever adverteert met een (interim) vacature en wacht op reacties van kandidaten, is nog steeds dominant bij recruiters. Daarnaast plaatsen recruiters een opdracht veelal bij 5,6 bureaus en korten de doorlooptijd enorm in. Hierdoor stimuleren zij het 'klakkeloos' en 'snel' CV's schuiven en focussen zij op kwantiteit in plaats van kwaliteit.
Om te voorkomen dat opdrachtgevers excellente kandidaten op deze manier missen, bieden wij onze Communicatie-professionals actief aan in ons netwerk. Wij weten wat er speelt in de markt en bij onze opdrachtgevers. Bovendien kunnen wij deze service bieden, omdat wij onze professionals persoonlijk kennen. Daardoor weten wij als geen ander bij welke organisatie een professional optimaal tot zijn/haar recht komt. En dat tegen een maximale fee van € 10,- per uur bij een top freelance professional (versus de hoge tarieven bij de grotere bureaus).