We bemiddelen voor en door Communicatie-professionals. Al onze Communicatie-professionals hebben specifieke talenten en willen deze benutten dankzij het SpotOn-netwerk. Onze Communicatie-professionals nemen geen rol aan; ze zijn authentiek en zijn resultaatgericht en gedreven. Ze willen succesvol zijn en blijven en kennis opdoen en delen. 
Onze professionals leven bewust en integreren dit in hun werk, net als het SpotOn-team. Door bewuster te werken, creëren we innerlijke balans en welzijn. Onderling inspireren we elkaar, delen we kennis met elkaar en willen we elke dag het beste uit onszelf halen. 

Door onze jarenlange ervaring in de Communicatie weten we waarover we het hebben. We zijn namelijk zelf ook nog actief als Communicatie-professional in ons netwerk. We denken graag met je mee en kunnen jou adviseren; over jouw positionering als professional in de markt, inclusief je personal branding via jouw CV en LinkedIn-profiel. 

Je kunt je inschrijven. Wij nemen hierna contact met jou op, om met elkaar te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Let's connect! 

 

 

Ons vakgebied: Communicatie

Wij bemiddelen voor professionals in de Communicatie:
- Corporate Communicatie (incl. Brandmanagement)
- Interne Communicatie
- Externe Communicatie (PR / -FP)
- Marketingcommunicatie
- Live Communicatie
- Online Communicatie (Social)
- Crisiscommunicatie

Onze opdrachten bestaan voor zo'n 80% uit ZZP-/freelance-opdrachten. Ons succespercentage bij opdrachten die we exclusief bemiddelen, is 90%.

"SpotOn handelt professioneel en snel. Binnen 2 weken was ik aan de slag; van introductie, eerste contact tot contract!" SpotOn-professional, maart 2019