Nieuws

21 Dagen live online meditatie

Mental health is en blijft zo belangrijk, ook in deze coronacrisis. Vrijwel iedereen werkt nu vanuit huis en we horen vaak dat de scheidslijn tussen werk en prive nu flinterdun is. Je kunt nogal afgeleid worden door dingen die privé ook aandacht van jou nodig hebben. Blijven werken aan je innerlijke rust en focus is zo belangrijk en als we jou daarbij kunnen helpen; graag! We bieden je 21-dagen live online streaming meditatie om je geest onder de knie te krijgen, voor het FAN-tarief van 175,-. 

Lees verder →
Hoe maak je een CV very impressive? Met de checklist van SpotOn People!

Hoe maak je een ‘very impressive’ CV

Als SpotOn ontvangen en lezen wij zo’n 50 CV’s per week. Dan hebben wij niet veel tijd om je CV van A tot Z te lezen. Dat geldt al helemaal voor de recruiters van onze opdrachtgevers: die besteden slechts 7,5 seconden aan je CV, zo blijkt uit onderzoek. Dus moet je opvallen en jezelf verkopen. Op een positieve manier uiteraard. SpotOn geeft je 10 tips om jouw CV zo ‘very impressive’ te maken, dat niemand daar meer omheen kan. Let’s go! #wedoenhetsamen

Lees verder →
SpotOn Banner 'Wat je nu wel kunt doen als ZZP'er

Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er

Voor veel ZZP’ers zijn het zware tijden. Hopelijk heb je nu een klus waar je je tanden in kunt zetten. Maar heb jij nu helaas geen klus? En het iets rustiger? Werk dan aan je eigen communicatie! Zodat je straks weer vol aan de bak kunt. Het team van SpotOn People helpt alle ZZP'ers en ondernemers graag op weg! #wedoenhetsamen

Lees verder →

Thuiswerk-klussen voor professionals

SpotOn heeft de afgelopen weken gewerkt aan de Thuiswerk-pool voor Communicatie professionals. In deze bizarre tijd moeten we allemaal vanuit huis werken en samen alle zeilen bijzetten om de business dóór te laten gaan. Bij onze opdrachtgevers ontstaat de behoefte aan extra Communicatie professionals voor specifieke kortlopende projecten of klussen. Denk aan interne en crisiscommunicatie, social media en contentcreatie. Ons antwoord: de Thuiswerk-pool van (freelance) Communicatie professionals! Voor een korte, afgebakende communicatieklus met heldere offerte en vaste totaalprijs (fixed fee). Transparant en snel. Zo weten we allemaal precies waar we aan toe zijn en kunnen we elkaar helpen deze periode.

Lees verder →

Thuiswerktips - Corona laat je niet gek maken

De Corona-pandemie en daarmee gepaard gaande gekte grijpen om zich heen. Steeds meer professionals zullen de komende weken vanuit huis werken. Op zich geen ramp natuurlijk, want er zijn genoeg faciliteiten beschikbaar om je werk online en vanuit huis te kunnen doen. Laten we vooral de rust en kalmte bewaren én realistisch blijven; don’t panic ZZP’er, ook dit gaat weer voorbij. 
Deze tips helpen je de komende weken door. Heb jij ook handige thuiswerktips die je wilt delen met onze SpotOn Community? Laat het ons weten. Zo kunnen we elkaar helpen en steunen deze periode. Het komt sowieso allemaal weer goed!

Lees verder →

We hebben meer gemeen dan je denkt

Mooie woorden waar we van blozen. Deze review van Saskia raakte ons zó… (die was zo SpotOn ;-); we zijn dankbaar voor haar mooie compliment. Dat is nou precies hoe wij ons werk willen doen en hoe wij willen matchen. Wij – Sandra, Sonja en Richard - verbinden vanuit ons hart. Dat is onze missie, om vanuit onze diepe motivatie mensen te verbinden. De juiste match maken wij voor en met professionals en opdrachtgevers die we persoonlijk kennen én op dezelfde manier in het leven staan: met oog voor de mens. En misschien hebben wij meer gemeen dan je denkt.  

Lees verder →

SpotOn Sandra Develing-Harteveld

Een mensenmens, typische ‘doenker’ en gedreven Communicatie Adviseur. Dát is Sandra Develing-Harteveld ten voeten uit. SpotOn mocht deze enthousiaste topper al eerder bemiddelen als freelance Communicatie Adviseur. En nu verwelkomen we haar als nieuw lid van het SpotOn-team. Sandra is een ‘Verbindend Communicatie Professional’ pur sang; we zijn bijzonder blij dat zij het SpotOn-team tijdelijk gaat versterken om nóg meer Communicatie professionals in ons netwerk aan de slag te helpen bij onze mooie opdrachtgevers. Dat doet ze trouwens Sandra ‘in between jobs’ ondersteunen, want bij SpotOn werken we namelijk zelf ook als Communicatie professional in ons mooie vak.

Lees verder →

Een wereld van verschil

Sinds de livegang van SpotOn vorig jaar, zijn we trots op onze klantenkring en de verbreding en verdieping van ons waardevolle netwerk van Communicatie-professionals. In de waan van alle dag leken we begin dit jaar nog heel even mee te gaan met de gekte van het 'CV-schuiven', omdat 'de markt daar eenmaal om vroeg'. En ook al 'plaatsen' we niet de aantallen van de grotere bureaus, de keuzes die wij gemaakt hebben, heeft ons een wereld van verschil opgeleverd. Wij blijven geloven in persoonlijk contact, echtheid en verbinding. En daar houden we aan vast.

Lees verder →

Medior Communicatieadviseurs schaars?

Gespecialiseerde Medior Communicatieadviseurs zijn schaars, volgens het recente onderzoek van het Ministerie van Algemene Zaken. En dat klopt. Maar wij kennen ze wel, dankzij ons grote, waardevolle netwerk van gespecialiseerde Communicatie-professionals. Binnen een week stellen wij de ZZP'er aan je voor, die kan starten in jouw team. 

Lees verder →

Voorwaarden en vragen SpotOn-membership

Je leest hier de voorwaarden en veel gestelde vragen over het SpotOn-membership. Deze vragen en voorwaarden gelden voor SpotOn-professionals die bemiddeld willen worden door SpotOn en voor professionals die zich inschrijven vanaf 1 juli 2019 en daarnaast gebruik willen maken van de fee van € 2,50 per uur als zij een opdracht aanbrengen, die succesvol wordt ingevuld door SpotOn.

Lees verder →

Detachering versus freelance/ZZP

Er is onder interim-professionals nog wel eens verwarring over het uitvoeren van een opdracht op detacheringsbasis versus ZZP-/freelancebasis. In essentie zijn er echt fundamentele verschillen. SpotOn geeft je graag helderheid.

Lees verder →

Meet and greet - mei juni 2019

Verbinden is waar ons vak om draait en daarom investeren we veel in persoonlijk contact. Wij verbinden onze Marketing- en Communicatie-professionals aan de juiste opdrachtgevers. Wij geven mensen prioriteit; dat gaat zoveel verder dan een interessant CV. 

Lees verder →

Communicatieadviseurs beschikbaar

Gespecialiseerde Communicatieadviseurs zijn schaars. En zeker met de specialismen Interne Communicatie en specifiek Verandercommunicatie (bij bijvoorbeeld reorganisaties, transities, overnames, beursgang e.d.). SpotOn heeft ze beschikbaar, op Freelance/ZZP-basis, op detacheringsbasis en voor vast.

Lees verder →

De meest gestelde vragen

Wij dagen onszelf elke dag uit om SpotOn te zijn. Om het enige juiste te doen. We willen scherp zijn en blijven om te kunnen verbinden. Om onze marketing- en communicatie professionals de vaste of tijdelijk job te bieden, die bij ze past. We verbinden op basis van talenten en zo kunnen we hen het podium te bieden bij onze opdrachtgevers.

Lees verder →

We hebben wat te vieren

Sonja is jarig vandaag (16 januari) en dat vieren we. Like onze SpotOn LinkedIn-pagina en maak kans op één van de managementboeken 'Benut je sterke punten', van Marcus Buckingham. Via onze SpotOn-pagina delen we vacatures en vakkennis met elkaar. 

Lees verder →

SpotOn: blik op 2019

Waarom ga ik als opdrachtgever naar SpotOn, hoe kijken wij naar 2019 en wat zijn onze uitdagingen?
De schijnwerpers op het nieuwe jaar: we blijven groeien, dat is zeker. 

Lees verder →

Op het juiste podium

“We zoeken een rood/oranje professional met een tikje blauw”". We horen de wens op management drives vaak in gesprekken die we voeren met opdrachtgevers. Wie inzicht heeft in z’n eigen drijfveren en talenten, presteert beter. 

Lees verder →

Video-presentatie - inspireren en matchen

Voor één van onze opdrachtgevers maakten we een videopresentatie om een vacature op het podium te zetten. In dit geval is dat een vacature van een Sr. Account Manager bij het beste branding / design bureau van Amsterdam.
Op deze manier geven we een impressie van de nieuwe werkplek.

Lees verder →

Flexibele arbeid levert op

Interessante header, zo vinden wij. In de discussie vast versus flex, speelt sentiment een heel grote rol. Dr. Job Hoogendoorn, Erasmus Research & Business Support (ERBS) onderzocht het effect van externe inhuur op productiviteit en kosten van organisaties en kwam met de conclusie: flexibele arbeid levert op. Hierbij een aantal feiten van Hoogendoorn op een rij. 

Lees verder →

Persbericht

Voorschoten, 2 oktober 2018 – MarCom-professional Sonja van Alphen en Richard Henderickx, ondernemer en commercieel strateeg, bundelen hun talenten en starten SpotOn, Podium voor MarCom-professionals. SpotOn is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor MarCom-professionals op vaste en tijdelijke basis.

Lees verder →

Sonja van Alphen en passie voor recruitment

Sonja van Alphen werd verrast door deze ode en voelt zich enorm vereerd. Twintig jaar geleden had zij al passie voor recruitment en dat heeft ze met 'liefde' overgebracht aan Martijn Smit; inmiddels een van de grootste Recruitment-experts. Dank je wel voor deze mooie woorden. En zo SpotOn nu we in oktober live gaan. #passievoorrecruitment #liefdevoorjewerk #spoton 

Lees hier de blog van Martijn Smit. 

Lees verder →

Beschikbaar: Interim Brand Manager

Goede interimmers zijn altijd zo weer aan de slag. Wij hebben nu een zeer ervaren Brand Manager beschikbaar, die het best tot haar recht komt bij een klantmerk, bij voorkeur in de FMCG / Retail. Zij weet als geen ander hoe zij een centrale rol speelt in een MarCom-team in samenwerking met Sales-/Go2Market-teams, waar zij verantwoordelijk is voor advies en realisatie. Deze interim Brand Manager is per direct beschikbaar voor een mooi klantmerk in de regio R'dam/Den Haag/Utrecht voor ca. 32 uur per week. 

Lees verder →

Beschikbaar: Creatief (Merk-)Strateeg

Deze Creatief en (Merk-)Strateeg is een meerwaarde voor elk merk dat behoefte heeft aan herziening van haar merkpositionering en doorvertaling hiervan naar visuele identiteit en communicatie. Hij is nu weer interim beschikbaar voor merken of (reclame-)bureaus die ‘ongezouten’ onderbouwd advies willen hebben voor een onderscheidende positie in de markt. Hij weet strategie neer te zetten en tot leven te brengen en draagvlak te creëren voor een succesvolle uitrol. 

Lees verder →

Workshops en
Masterclasses in de maak

SpotOn heeft de visie dat we dié MarCom-professional aan de opdrachtgever willen verbinden die wezenlijk past. We maken een échte match op basis van talent. Om de talenten verder te ontplooien, bieden we de SpotOn Academy. In samenwerking met Debbie Molhuizen werken we nu een zeer interessante Workshop en Masterclass uit, gericht op talenten. 

Lees verder →

SpotOn; doe waar je blij van wordt

Tijdens en na een persoonlijk leiderschaps- (yoga-) retraite op Ibiza raakte ik gefacineerd door succesvolle ondernemers die vanuit hun talent en dus passie een bedrijf hadden opgebouwd. Het intrigeerde me dat zij er bewust voor kiezen zo te werken en te leven, precies zoals zij dat zelf willen. Als je bewust werkt en leeft en hier voldoening en dus plezier uithaalt, straal je dat ook uit. In gesprekken die ik met mensen voerde, kwam ik steeds dichter bij het antwoord wat hun basis is voor hun plezier en succes: zij leven en werken vanuit het ‘volg je passie-model’. Dus enkel door het volgen van je hart, het uitoefenen van je passie en het toepassen van je talenten, kan je bewust kiezen om te leven en te werken zoals je dat wilt.

 

Lees verder →