21 Dagen live online meditatie

21 Dagen live online meditatie

21 Dagen live online meditatie

Mental health is en blijft zo belangrijk, ook in deze coronacrisis. Vrijwel iedereen werkt nu vanuit huis en we horen vaak dat de scheidslijn tussen werk en prive nu flinterdun is. Je kunt nogal afgeleid worden door dingen die privé ook aandacht van jou nodig hebben. Blijven werken aan je innerlijke rust en focus is zo belangrijk en als we jou daarbij kunnen helpen; graag! We bieden je 21-dagen live online streaming meditatie om je geest onder de knie te krijgen, voor het FAN-tarief van 175,-. 

Toen we de nieuwsbrief ontvingen van een van onze professionals uit ons netwerk, Oogstgoed van Suzanne Rotteveel, waren we meteen enthousiast. Suzanne biedt, naast haar freelance werk als Communicatie-professional, online Groente & Lunch kooklessen; vanuit haar passie voor gezond eten en koken. Ook ontwikkelde zij Health Boost (2 t/m 8 november); een kort programma om je weerstand extra aan te zetten. Dit alles vinden wij enorm 'spoton'; leven en werken zoals jij dat wilt.

Daarnaast attendeert Suzanne ons op een nieuw programma om te ontspannen en mentaal gezond te blijven, door Ingrid Valks. En dat is geen overbodige luxe in deze tijd. In 21 dagen bouw je aan focus, innerlijke rust en zelfvertrouwen via live deelname aan meditatie- en ademhalingsoefeningen (online). Master your mind speelt in op de groeiende behoefte om onder begeleiding en samen met anderen, je dagelijkse leven niet te laten bepalen door je gedachten en emoties. Voor SpotOn-professionals uit ons netwerk geldt het FAN-tarief van €175,-.

Je leest er meer over op de site van The Power of Time Off
PS: als je meedoet, horen we graag nog jouw ervaringen! Veel plezier en hou vol; we doen het echt samen! 
Deel dit artikel