Beschikbaar: Creatief (Merk-)Strateeg

Beschikbaar: Creatief (Merk-)Strateeg

Beschikbaar: Creatief (Merk-)Strateeg

Deze Creatief en (Merk-)Strateeg is een meerwaarde voor elk merk dat behoefte heeft aan herziening van haar merkpositionering en doorvertaling hiervan naar visuele identiteit en communicatie. Hij is nu weer interim beschikbaar voor merken of (reclame-)bureaus die ‘ongezouten’ onderbouwd advies willen hebben voor een onderscheidende positie in de markt. Hij weet strategie neer te zetten en tot leven te brengen en draagvlak te creëren voor een succesvolle uitrol. 

Onlangs rondde hij zijn interim opdracht af bij een grote corporate account in de energiesector, waar hij verantwoordelijk was voor de identiteitsontwikkeling op groepsniveau en op merkniveau. Vervolgens vertaalde hij dit naar een visuele identiteit, wat resulteerde in nieuwe huisstijlen, middelen en campagnes. Hij stuurde daarbij de creatieve teams en (reclame-)bureaus aan voor de realisatie daarvan.

Het bijzondere van deze Creatief en (Merk-)Strateeg is de combinatie van zijn kennis van en strategie en conceptueel en conceptmatig denken. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreide knowhow op het gebied van het ontwikkelen van huisstijlen en realisatie in middelen en -campagnes. Hij is een inspirerende persoonlijkheid met overtuigingskracht en met passie voor het maken van films en documentaires, schrijven en het reclamevak. Hij heeft o.a. gewerkt bij verschillende NGO’s, bij grote reclamebureaus, in de FMCG, voor de financiële sector en de energiebranche. Deze creator is beschikbaar voor een mooie interim opdracht in de regio Amsterdam/Rotterdam, voor ca. 24-32 uur per week. Hij komt goed tot zijn recht bij grote organisaties en zou vanuit zijn achtergrond ook heel goed passen bij reclamebureaus die behoefte hebben aan strategische en creatieve senioriteit. Wil je kennis met hem maken, neem dan contact met ons op. We brengen hem graag met je in contact. 
Deel dit artikel