Beschikbaar: Interim Brand Manager

Beschikbaar: Interim Brand Manager

Beschikbaar: Interim Brand Manager

Goede interimmers zijn altijd zo weer aan de slag. Wij hebben nu een zeer ervaren Brand Manager beschikbaar, die het best tot haar recht komt bij een klantmerk, bij voorkeur in de FMCG / Retail. Zij weet als geen ander hoe zij een centrale rol speelt in een MarCom-team in samenwerking met Sales-/Go2Market-teams, waar zij verantwoordelijk is voor advies en realisatie. Deze interim Brand Manager is per direct beschikbaar voor een mooi klantmerk in de regio R'dam/Den Haag/Utrecht voor ca. 32 uur per week. 

Wij kennen deze interim professional al jaren en we zetten haar graag in de spotlight, met haar 20 jaar ervaring in de Marketing en Communicatie. Deze bevlogen Brand Manager is een echte merkenbouwer en werkt graag samen met Marketing- en Sales-teams, om strategische marketingdoelstellingen te vertalen naar een concrete product- en merk gedreven aanpak. Ze kan dus en adviseren en realiseren; ook als dat een stap verder gaat naar een MarCom-plan en uitrol van (online-)campagnes. Zij heeft veel ervaring met het vermarkten van nieuwe en bestaande producten en proposities en het initiëren van marketingprogramma’s om deze vervolgens uit te rollen voor het verhogen van de brandpreference en sales.
Deze resultaatgerichte interimmer met ondernemende business mentaliteit heeft ervaring in o.a. de FMCG, automotive en verzekeringsbranche, met internationale en nationale uitrol in de B2B en B2C. Ze weet als geen ander ook op middelenniveau te adviseren, inclusief een verdeling tussen bijvoorbeeld tv, online en andere media en middelen; ook ten aanzien van online advertising en contentmanagement.

Wij hebben eerder bijzonder prettig met haar samengewerkt en we vinden haar een MarCom-professional pur sang, met haar Stimulator- en Schepper-talenten. Voor klantmerken biedt zij meerwaarde doordat zij ook vanuit haar Sales-ervaring adviseert en creëert en de aansluiting weet te vinden met de business.

Wil je versterking in jouw MarCom-team om met het beschikbare budget maximale impact te realiseren? Dan raden we je aan om direct contact met ons op te nemen om kennis te maken met deze resultaatgerichte strategische denker met pragmatische inslag. Reageer snel, want deze interimmer versterkt zo weer een MarCom-team.
Deel dit artikel