Communicatieadviseurs beschikbaar

Communicatieadviseurs beschikbaar

Communicatieadviseurs beschikbaar

Gespecialiseerde Communicatieadviseurs zijn schaars. En zeker met de specialismen Interne Communicatie en specifiek Verandercommunicatie (bij bijvoorbeeld reorganisaties, transities, overnames, beursgang e.d.). SpotOn heeft ze beschikbaar, op Freelance/ZZP-basis, op detacheringsbasis en voor vast.

Communicatie is een belangrijke succesfactor bij succesvol veranderen. Met een Communicatieadviseur via SpotOn ben je klaar voor de toekomst. Een Communicatieadviseur via SpotOn brengt jou meerwaarde in je team door o.a.: 

  • Visie. Onze Communicatieadviseurs hebben een visie, die aansluit bij de vragen die organisaties in transitie nodig hebben. Goed adviseren bij organisatieveranderingen is een vak, net als het ondersteunen van leiders in hun rol als veranderaar. 
  • Verbinding. Onze Communicatieprofessionals zijn sterk in stakeholdermanagement (intern en extern) en gedijen goed in diverse en multidisciplinaire teams en op alle niveaus. Zij begrijpen het ingewikkelde speelveld in complexe, politiekgevoelige situaties. Onze Communicatieadviseurs leggen de brug; intern en extern en op alle niveaus.
  • Specialisme. Organisaties in veranderingen hebben specieke talenten nodig op het gebied van Corporate,- Interne- en Verandercommunicatie. Dat is een vakgebied en ja, echt een specialiteit. Dat is SpotOn.  


Naast talenten op dit vlak, is het natuurlijk ook belangrijk dat de Communicatie-professional ook op persoonlijk vlak goed past in jouw team, bij jouw organisatie en cultuur. Wij kennen onze professionals persoonlijk; wij investeren namelijk veel in persoonlijk contact. Daardoor realiseren wij succesvolle matches.
Na een inventarisatie van jouw wensen en eisen tijdens een persoonlijke kennismaking, kunnen wij binnen een week een succesvolle match realiseren. Op vaste en/of op tijdelijke basis (ZZP/Freelance/Detachering).

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw team en organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Sonja van Alphen van SpotOn, voor een vrijblijvende kennismaking of bel meteen: 070 221 21 53. 
Deel dit artikel