Hoe maak je een ‘very impressive’ CV

Hoe maak je een ‘very impressive’ CV

Hoe maak je een ‘very impressive’ CV

Als SpotOn ontvangen en lezen wij zo’n 50 CV’s per week. Dan hebben wij niet veel tijd om je CV van A tot Z te lezen. Dat geldt al helemaal voor de recruiters van onze opdrachtgevers: die besteden slechts 7,5 seconden aan je CV, zo blijkt uit onderzoek. Dus moet je opvallen en jezelf verkopen. Op een positieve manier uiteraard. SpotOn geeft je 10 tips om jouw CV zo ‘very impressive’ te maken, dat niemand daar meer omheen kan. Let’s go! #wedoenhetsamen

Wij gaan voor de beste match; jij ook?
Bij SpotOn People Communicatie professionals matchen wij niet (alleen) op basis van CV’s, maar op basis van persoonlijk contact. Wij gaan voor de beste match en een persoonlijke klik voor jou met onze opdrachtgever, de cultuur van de organisatie én het team waarin je gaat werken. Maar ook dan hebben we nog wel je CV nodig voor een eerste impressie van je achtergrond, talenten, interesses en werkervaring. Ook voor het voorstellen bij de opdrachtgever hebben we een CV nodig: maar dan een ‘very impressive’ versie die op maat gesneden is en samen met onze persoonlijke aanbeveling precies onderbouwt waarom jij 1:1 matcht met die vacature.

Checklist Hoe maak ik een cv dat very impressive isMaar hoe maak je nou zo’n ‘very impressive’ CV? SpotOn People helpt jou hier graag bij!

Opvallen met je CV om aan tafel te komen 
De meeste freelance Communicatie professionals komen zelf al een heel eind. Maar er zijn maar weinig professionals die een goede profielschets van zichzelf maken. Vaak uit bescheidenheid, trouwens. Totaal onnodig, professional!

Een recruiter wil namelijk maar één ding weten: of jij een 1:1 match bent met het gewenste profiel, om de opdracht goed uit te kunnen voeren. En dus wil een recruiter weten wie je bent, wat jou onderscheidt en wat jij met jouw ervaringen en talenten voor de organisatie kunt betekenen.

De bomen en het bos...
Wat wij in 99% van de CV’s zien, is een opsomming van alle (freelance) functies met per functie een enorme beschrijving van alle taken en verantwoordelijkheden.
Om heel eerlijk te zijn... dan zien wij door de bomen het bos niet meer. En onze opdrachtgevers en hun recruiters ook niet! 

Dat vraagt dus om een ‘impressive CV’ van jouw kant. Dat vormt - samen met ons persoonlijke contact – de basis voor jouw aanbeveling en motivatie die wij voor de opdrachtgever schrijven, op het moment dat jij onze 1:1 match bent.

Checklist met 10 tips: vraag 'm aan!
Wil jij direct aan de slag met het upgraden van jouw CV en er een ‘very impressive’ versie van maken? Dat lukt je zeker met onze SpotOn Checklist met 10 tips. Vraag ‘m direct aan via contact@spotonpeople.nl. We helpen je graag op weg! #wedoenhetsamen

Service: gratis CV-check met 3 tips als feedback
Heb je straks alle tips uit de Checklist verwerkt en ben je overtuigd van jouw 'very impressive' CV? Dan biedt SpotOn je een (gratis) CV-check met 3 tips als feedback! Maar wees snel: we hebben momenteel ruimte voor max. 10 CV-checks. Dus kom maar op met je cv naar contact@spotonpeople.nl

Heel veel succes!
Namens het SpotOn-team,
Sandra en Sonja

#wedoenhetsamen

Neem contact met ons op
Deel dit artikel