Intervisie en coaching met Debbie Molhuizen

Intervisie en coaching met Debbie Molhuizen

Intervisie en coaching met Debbie Molhuizen

We werken sinds 2014 met veel plezier samen met Bewustmaker Debbie Molhuizen, die ondernemende geesten zoals jij en ik begeleidt. Het is haar missie om bewustzijn te vergroten. Dat doet zij o.a. door coaching en intervisie. 

Als Communicatie-professional wil je elke dag het beste uit jezelf halen, op je werk en in je privéleven. SpotOn biedt SpotOn Premium-members de mogelijkheid om bewust te (blijven) werken en leven, door o.a. intervisie en coaching met SpotOn-partner Debbie Molhuizen. Je bent bij Debbie aan het goede adres als je écht een verdieping wilt maken en ervan houdt om tot de kern te gaan. Bij haar wordt niet om de hete brij heen gedraaid. Via SpotOn kan je met Debbie vrijblijvend kennis maken, om deel te nemen aan: 
- Intervisie - om samen met gelijkgestemden tot de kern te komen en de onderstroom te raken. Je komt in beweging in een richting die je alleen niet snel vindt. 
- Coaching - om individueel kansen op een doorbraak te creëren in een richting die voor jou klopt.

Voor elke Communicatie-professional
Intervisie en coaching is voor iedere Communicatie-professional passend, die bewust wil leven en werken.
Met behulp van intervisie in een groep regel je voor jezelf dat je jezelf verder ontwikkelt.
Met behulp van coaching maak jij kennis met de kracht van jouw denken, leer je jouw emoties voelen en maak je verbinding met jouw intuïtie. Door te vertragen en stil te staan bij wat jouw kern raakt, ga je bewust, helder en krachtig leven en werken.
Ben je bijvoorbeeld als leider van je team of bedrijf of als interim Communicatie-professional met veel zaken tegelijk bezig? Dan krijg jij helder wat de effecten van jouw keuzes zijn. Of wil je starten als ZZP'er, maar hecht je sterk aan zekerheid? Debbie neemt je mee naar alle angsten die je weerhouden en laat je voelen en ervaren wat zekerheid voor jou betekent. Ze houdt niet van onnodig lange trajecten, maar focust zich op resultaat met aandacht waar jij voor wilt gaan.

--- 
Debbie Molhuizen werkt ruim twintig jaar als trainer, business coach en bewustmaker en begeleidt mensen om ook bewust te leven en te werken. Voor een vrijblijvende kennismaking met Debbie of voor meer informatie kan je contact met haar opnemen via haar website.
In september 2014 kwam Sonja van Alphen via-via met Debbie in contact, en volgde zij de Ibiza retraite bij Debbie Molhuizen. Hierna pakte zij met Debbie de individuele coaching op, om de beste versie van zichzelf naar boven te halen. Dat resulteerde in bewustzijn, innerlijke rust en bewuste keuzes die ze hierna kon maken, in haar prive- en zakelijk leven. Je kunt als je wilt contact opnemen met Sonja voor haar verhaal en ervaringen. 
Deel dit artikel