Sluit je aan bij ons netwerk en verdien met ons mee

Sluit je aan bij ons netwerk en verdien met ons mee

Sluit je aan bij ons netwerk en verdien met ons mee

Vanaf 1 juli 2019 kunnen professionals met ons meeverdienen bij het aanbrengen van freelance-/ZZP-opdrachten, als zij zich inschrijven als Premium-member van ons SpotOn-netwerk. Dάt is voor en door SpotOn-professionals.

SpotOn bemiddelt voor Communicatie-professionals met specifieke talenten. Met onze jarenlange ervaring in de Communicatie hebben we een groot en waardevol netwerk. SpotOn-professionals kunnen de kracht ervaren van ons netwerk als ze zich bij ons inschrijven en meeverdienen als zij opdrachten aanbrengen bij SpotOn.

Opdrachten ‘om niet’ delen in je netwerk is passé
Professionals brengen opdrachten bij ons aan als ze bijvoorbeeld zelf niet beschikbaar zijn, maar wel een ander en zichzelf willen helpen. Of als de klus die ze wordt aangeboden nét te medior is. Als je de opdracht dan aanbrengt bij SpotOn, help je jezelf en een andere professional uit ons SpotOn-netwerk. De professional die de opdracht bij ons aanbrengt, verdient namelijk € 2,50 per uur. Zo help je een andere professional aan de slag en we helpen elkaar; want op deze manier ben je zelf ook eerder weer ‘onder de pannen’. We zitten immers dichter bij de bron van opdrachten.
Onze vacatures bestaan voor 80% uit freelance-/ZZP-opdrachten. Ons succespercentage van plaatsingen ligt op 90%, als we de opdracht exclusief mogen invullen. Onze professionals vinden het prettig om met ons mee te bouwen. De opdrachten die we krijgen en invullen, worden door opdrachtgevers én via professionals uit ons netwerk bij ons aangebracht.

Tegenreactie in ‘de ratrace van het CV-schuiven’
Een ander voordeel voor het bemiddelen via SpotOn; wij bemiddelen alleen in opdrachten tegen marktconforme tarieven voor Communicatie-professionals en voor onze opdrachtgevers en we hanteren geen relatie- of concurrentiebeding. Onze bemiddeling fee voor opdrachtgevers is € 10,- per uur. Dit is inclusief contractmanagement en facturatie via onze partner De Staffing Groep, én inclusief jouw beloning van € 2,50 per uur voor het aanbrengen van de opdracht. Omdat SpotOn succesvolle matches realiseert vanuit persoonlijk contact (wij kennen onze professionals wel persoonlijk en schuiven dus geen CV’s), is ons slagingspercentage zo hoog. Een ander voordeel om je aan te sluiten bij het SpotOn-netwerk: onze professionals delen onderling kennis met elkaar, wat zij als heel waardevol ervaren. Wij geven mensen prioriteit en we bouwen échte, langdurige relaties.

"Dus als ik een opdracht aanbreng bij SpotOn, verdien ik zo'n € 1.000,- per 3 maanden, op basis van 32 uur per week?"
Dat klopt. En je krijgt de € 2,50 per uur zolang de opdracht duurt. We weten dat zo'n 70% van de opdrachten via-via verloopt en op deze manier halen we nog meer kracht uit ons eigen persoonlijke, waardevolle netwerk. Voor professionals die nog geen (groot) netwerk hebben, is dit meteen dé kans om een netwerk op te bouwen via SpotOn; om zelf mee te bouwen en om te genieten van een passief inkomen.

Genieten van het SpotOn-membership tegen een 'symbolisch' bedrag
Voor dit partnership voor en door professionals - die weten waar ze het over hebben-, berekent SpotOn vanaf 1 juli 2019 een jaarlijkse bijdrage van € 120,-, per kalenderjaar. Als je je in 2019 inschrijft, krijg je 2020 kado. Professionals die nu aan de slag zijn via SpotOn, betalen dit jaar en in 2020 geen bijdrage; zij zijn al Premium-member. SpotOn-professionals in de Communicatie die nu staan ingeschreven, krijgen een aanbod, waarbij ze € 120,- betalen voor dit jaar inclusief 2020. Je kunt hierna jaarlijks kiezen of je wilt blijven meegenieten van ons waardevolle netwerk; je membership wordt niet automatisch verlengd. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden; er is geen minimum van aan te brengen vacatures en je hoeft jouw expertise binnen ons netwerk niet in te brengen, dat mag uiteraard wel! 

Lees de voorwaarden en veel gestelde vragen over het SpotOn-membership. Klik hier als je meteen een opdracht wilt plaatsen. 
Deel dit artikel