Persbericht

Persbericht

Persbericht

Voorschoten, 2 oktober 2018 – MarCom-professional Sonja van Alphen en Richard Henderickx, ondernemer en commercieel strateeg, bundelen hun talenten en starten SpotOn, Podium voor MarCom-professionals. SpotOn is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor MarCom-professionals op vaste en tijdelijke basis.

SpotOn is specialist in de marketingcommunicatie-branche en houdt zich bezig met interim en detachering, werving & selectie, executive search en biedt een SpotOn Academy, om talenten van MarCom-professionals verder te ontplooien. Sonja van Alphen was vestigingsmanager bij Olympia Uitzendburo en de laatste jaren werkte zij als interim Sr. Communicatie Adviseur bij grote merken zoals Eneco Groep, T-Mobile en Microsoft. Richard Henderickx is naast SpotOn initiatiefnemer en mede-eigenaar van de recruitmentbureaus Sales Supply, Receptioniste.nl en Officemanager.nl. Met hun beider expertise en netwerk was het een logische keuze om een bureau voor professionals in de marketingcommunicatie op te richten.

“Een goede MarCom-professional heeft de juiste mix van talenten van nature in huis. De volgende stappen zijn bewustzijn en verbinding. Daar helpen wij bij.”
Sonja van Alphen, directeur SpotOn
Deel dit artikel