SpotOn Sandra Develing-Harteveld

SpotOn Sandra Develing-Harteveld

SpotOn Sandra Develing-Harteveld

Een mensenmens, typische ‘doenker’ en gedreven Communicatie Adviseur. Dát is Sandra Develing-Harteveld ten voeten uit. SpotOn mocht deze enthousiaste topper al eerder bemiddelen als freelance Communicatie Adviseur. En nu verwelkomen we haar als nieuw lid van het SpotOn-team. Sandra is een ‘Verbindend Communicatie Professional’ pur sang; we zijn bijzonder blij dat zij het SpotOn-team tijdelijk gaat versterken om nóg meer Communicatie professionals in ons netwerk aan de slag te helpen bij onze mooie opdrachtgevers. Dat doet ze trouwens Sandra ‘in between jobs’ ondersteunen, want bij SpotOn werken we namelijk zelf ook als Communicatie professional in ons mooie vak.

“Ik ken Sonja van Alphen al sinds 2010”, vertelt Sandra, "toen we allebei als freelancer bij KPN werkten. Destijds al een vakvrouw, prettige persoonlijkheid met een heerlijke drive. Het klikte wederzijds, dus bleven we elkaar in de tussentijd volgen. Eind 2018 rinkelde mijn mobiel: Sonja. Of ik interesse had in een Communicatie-opdracht via SpotOn. "Ja natuurlijk, Son, vertel meer!" De dag erna ontmoetten we elkaar, binnen een paar dagen was het gesprek bij de opdrachtgever en binnen een week was ik al gestart. "Zó soepel en snel kan het dus gaan! Heel transparant met een personal touch. Het bleek -uiteraard- een prima match en mooie opdracht. Ook daarna bleven we contact houden. En toen belde Sonja in januari 2020 wéér….”.

Wie is Sandra? 
“Een Haagse levensgenieter. In de 40. Samen met mijn man en twee tienerzonen woon ik vlakbij Kijkduin, dus vaak te vinden in de buurt van bos, duinen en strand. En in de tuin. Liefst in gezelschap van familie, vrienden of een goed boek. In 1995 startte ik als -nog onervaren- Medewerker Interne Communicatie bij KPN’s MillenniuM-programma. Een mega-operatie waarin ik het vak leerde kennen en erdoor gefascineerd raakte. Ik volgde vakopleidingen, benutte kansen en ontwikkelde me tot Senior Communicatie Adviseur. Eerst binnen KPN, sinds 2008 als ZZP’er bij uiteenlopende organisaties (gemeenten, stichtingen, woningcorporatie, zorginstelling, belangenvereniging en een zakenbank)".

Corporate en Interne Communicatie en campagnes rond projecten, veranderingen en HR-/ICT-trajecten lopen als een rode draad door Sandra’s CV. Het liefst een combinatie van advies én uitvoering, dus van strategie en communicatieplan tot en met (coördinatie van) de doorvertaling naar middelen, content en de uitvoering ervan. Denken én doen. Of zoals Betteke van Ruler dat noemt: een ‘doenker’. Resultaat- en mensgericht. Verbindend.

Leave a little sparkle, wherever you go
Sandra: “Het blijft fascinerend om telkens in een andere keuken een kijkje te mogen nemen. Onderzoeken hoe je de organisatie kunt helpen de Communicatie te optimaliseren en samen (blijvende) impact realiseren. Op zoek naar de successen en bijzonderheden, de mensen en verhalen erachter en hún bijdrage aan de organisatiedoelen zichtbaar maken. Dat leidt tot een positieve vibe, meer begrip, (h)erkenning, trots. En daar krijg ík dan weer energie van!

‘Leave a little sparkle, wherever you go’: dat is mijn motto”. En precies dát gaat Sandra nu ook bij SpotOn doen. Wij houden namelijk van positive vibes en dat willen we ook uitstralen naar onze professionals en opdrachtgevers.

SpotOn-opdracht én beschikbaar
Sonja van SpotOn: “De huidige markt voor Communicatie professionals is turbulent. We komen bij SpotOn hoofd, hart en handen tekort. Terwijl Sandra nu juist even ruimte heeft om ons SpotOn-team te versterken. Een win-win-situatie. Sandra weet als geen ander wat er speelt in ons mooie vak. Daarnaast leeft en werkt ze ook bewust en dat is zó SpotOn. Zo ontstond het idee voor een flexibele opdracht bij ons bureau, totdat Sandra zelf weer de ideale opdracht heeft. Ze levert een waardevolle bijdrage bij het vinden en verbinden van de juiste Communicatie professionals, het uitbreiden en zichtbaar maken van ons SpotOn-netwerk én het bijdragen aan de merkstrategie, positionering, (marketing)Communicatie, content en middelen”.

We zijn ontzettend blij dat Sandra deze pilot met ons wil aangaan. Als deze formule werkt en we er ons allemaal happy bij voelen, komt er later mogelijk een (bredere) spin-off. Nu op naar veel mooie ontmoetingen en gesprekken met opdrachtgevers, professionals, momenten en matches!

Dus… wat kunnen wij voor jou betekenen?
- Heb je een vacature, maar nog geen professional? Plaats je opdracht en wij vullen hem via ons netwerk!
- Ben jij als communicatie professional nieuwsgierig naar ons netwerk en een eventuele job? Schrijf je in!

We horen graag van je.
Deel dit artikel