Update je profielfoto - personal branding / meet & greet

Update je profielfoto - personal branding / meet & greet

Update je profielfoto - personal branding / meet & greet

We hoeven jou niet te vertellen dat een goede profielfoto essentieel is op jouw CV en je LinkedIn. Jouw foto is de eerste indruk en vertelt wie je bent en waar je voor staat. Wat wil jij dat mensen zien en onthouden? 

Als Marketing- of Communicatie-professional werk je hard aan je personal branding. Toch komen ze regelmatig tegen; 'gezellige' foto’s op CV’s in een privé-situatie of waar iemand van ‘af geknipt is’. Of een niet actuele foto met net een ander kleurtje haar. Eens per jaar je profielfoto updaten is plezierig (en hoort bij jouw personal branding); ook zodat de opdrachtgever je niet voorbij loopt als hij/zij je op komt halen voor jouw gesprek. Ben jij nog tevreden met je huidige profielfoto?Shoot en meet & greet met SpotOn
Voor de optimale profielfoto kunnen wij je fotografe Sacha Barnard van harte aanbevelen. Zij kan een goede match maken van sfeer, achtergrond en belichting om jou te fotograferen zoals je bent. We hebben een mooi aanbod; voor een shoot - wat je twee beelden (in kleur en zwart/wit) oplevert -, betaal je nu 45,-, inclusief een touch-up door een visagiste en exclusief btw. We fotograferen op zaterdag 30 maart bij het zusterbedrijf van SpotOn; SalesSupply, op de Vissershavenweg 63 te Scheveningen. 
Meteen een goede gelegenheid om met Sonja van Alphen van SpotOn bij te praten. Meld je aan voor deze shoot-dag of neem contact met ons op om een andere dag te bespreken.
Deel dit artikel