Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er

Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er

Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er

Voor veel ZZP’ers zijn het zware tijden. Hopelijk heb je nu een klus waar je je tanden in kunt zetten. Maar heb jij nu helaas geen klus? En het iets rustiger? Werk dan aan je eigen communicatie! Zodat je straks weer vol aan de bak kunt. Het team van SpotOn People helpt alle ZZP'ers en ondernemers graag op weg! #wedoenhetsamen

Speciaal voor alle ZZP'ers die nu ongewild op de bank zitten, gingen wij aan de slag. Veel kan er nu niet. Maar draai het om en kijk wat er wél kan. Dat was ons uitgangspunt. En dat is nog best veel.

Checklist met tipsWat je als ZZP'er nu wél kunt doen.
Dus om jou en al die andere ZZP'ers op weg te helpen, maakten we de checklist 'Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er'. Met diverse ideeën rond drie thema's:

  • Ga aan de slag met je zichtbaarheid
  • Vergroot je carrièrekansen
  • Onderhoud je eigen communicatiemiddelen

Beschouw het als een APK van jouw persoonlijke communicatie. En je zult zien: je kunt méér en bent creatiever dan je denkt! Bovendien geeft het vast weer positieve energie om lekker bezig te zijn. Let’s do this together!

Vraag 'm aan!
Wil jij direct aan de slag om jouw persoonlijke communicatie een APK-tje te geven? Dat lukt je zeker met de SpotOn Checklist 'Wat je nu wél kunt doen als ZZP'er'. Vraag ‘m direct aan via
contact@spotonpeople.nl.

We helpen je graag op weg! Vragen? Neem gerust contact op!

Heel veel succes!
Namens het SpotOn-team,
Sonja en Sandra

#wedoenhetsamen #communicatie #zzp

Neem contact met ons op
Deel dit artikel