We hebben meer gemeen dan je denkt

We hebben meer gemeen dan je denkt

We hebben meer gemeen dan je denkt

Mooie woorden waar we van blozen. Deze review van Saskia raakte ons zó… (die was zo SpotOn ;-); we zijn dankbaar voor haar mooie compliment. Dat is nou precies hoe wij ons werk willen doen en hoe wij willen matchen. Wij – Sandra, Sonja en Richard - verbinden vanuit ons hart. Dat is onze missie, om vanuit onze diepe motivatie mensen te verbinden. De juiste match maken wij voor en met professionals en opdrachtgevers die we persoonlijk kennen én op dezelfde manier in het leven staan: met oog voor de mens. En misschien hebben wij meer gemeen dan je denkt.  

Focus goes where energy flows
Begin februari belde Corinne ons, Corporate Communicatie Manager bij LeasePlan Nederland. Of we haar (snel) konden helpen met een ZZP-professional in haar team. En niet zomaar één, het moest een Interne Communicatie Specialist zijn met hart voor engagement en changemanagement. Ik hoor je denken; yes, die zijn schaars - 80% van de Communicatie professionals werkt als MarCom-specialist. Omdat wij Corinne goed kennen, wisten we meteen dat Saskia ook op persoonlijk vlak een 1:1 match zou zijn. Binnen een week zat Saskia aan tafel met Corinne; een week later startte zij bij LeasePlan.

Saskia is zo'n (SpotOn-) topper
Saskia is één van die top Communicatie professionals uit ons netwerk. Toen wij elkaar leerden kennen, was er ook meteen een klik. Omdat Saskia – naast een vakvrouw - ook zo bewust in het leven staat; zo’n mensenmens waar je meteen een goed gesprek mee hebt. Dat ook nog eens verder gaat dan een opsomming van behaalde successen tijdens haar carriere. Saskia startte bij Rabobank via SpotOn en we bleven sparring partner als Communicatie profesionals onder elkaar. Toen we hoorden dat Saskia zou stoppen bij Rabobank, boden we een andere passende opdracht aan; wij houden namelijk van lange termijnrelaties.

Waar ons hart een sprongetje van maakt
Wij geven prioriteit aan mensen, daar krijgen wij energie van. Dat is waar wij iedere dag blij van worden. SpotOn gelooft in het talent van de mens; onze human touch maakt het verschil. De huidige arbeidsmarkt ontwikkelt zich steeds meer naar een digitalere wereld; het is soms een ‘ratrace’. Doorlooptijden worden korter en soms wil een opdrachtgever snel ‘ff een CV’. Als iemand niet gelooft in de persoonlijke fit (‘Daar hebben we geen tijd voor’???, ‘Wat een gedoe’…) en niet openstaat voor onze persoonlijke aanpak, dan nemen wij de opdracht niet aan. Daar maakt ons hart geen sprongetje van.

Wil jij ook die ‘Roze Olifant’?
Je kent vast die ‘Roze Olifant’ wel. Als je die levendig in gedachten voor je ziet, versterkt dit je gevoel. Zo zien wij nu ook weer de volgende opdracht binnen komen. Als jij gelooft in onze positieve, mensgerichte aanpak en energie, neem dan maar snel contact met ons op. We begrijpen dan meteen welke bril je op hebt. En we vertellen je graag over de manier waarop wij succesvol voor jou kunnen matchen. Wij leven ons in en dat trekken we aan; dat is hoe onze energie werkt. Dus kom maar door met die nieuwe opdrachten en vacatures. We hebben namelijk toppers beschikbaar die op dezelfde manier (willen) werken; tijdelijk of vast. Misschien hebben we meer met elkaar gemeen dan je denkt!
Deel dit artikel