We hebben wat te vieren

We hebben wat te vieren

We hebben wat te vieren

Sonja is jarig vandaag (16 januari) en dat vieren we. Like onze SpotOn LinkedIn-pagina en maak kans op één van de managementboeken 'Benut je sterke punten', van Marcus Buckingham. Via onze SpotOn-pagina delen we vacatures en vakkennis met elkaar. 

SpotOn realiseert succesvolle matches met Marketing en Communicatie-professionals, op basis van talenten. Ons Marketing- Communicatievak is een breed vakgebied. Elke Campagnemanager of Digital Marketing Manager heeft weer specifieke talenten. Daarom vragen wij door op de behoeften van onze opdrachtgevers, welke behoefte er is aan specifieke talenten binnen het team.
Met het boek 'Benut je sterke punten' kan je alles uit jezelf halen. In 'Benut je sterke punten' wordt duidelijk wat de sterkste teamrollen zijn en hoe je jouw sterke punten kunt optimaliseren. Met dit boek kom je erachter hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Benut je sterke punten bevat:
- herkenbare praktijkvoorbeelden
- stappenplannen
- theoretische onderbouwingen
- heldere toelichtingen

Met de unieke code in het boek kan je de StandOut-test doen. Deze test meet op negen functiegebieden jouw sterke punten en geeft aan wat de twee voornaamste zijn. Daarnaast krijg je drie principes die je nodig hebt om ze toe te passen, te optimaliseren en in je werk te slagen.

Dus aan de slag en like en deel onze LinkedIn-pagina. Wij verloten drie boeken onder de likes. De sluitingsdatum is maandag 21 januari a.s. en het boek is niet in te wisselen voor geld. Het boek wordt binnen 30 dagen naar jou toegestuurd via post.
Deel dit artikel