Werken aan je talenten; de beste versie van jezelf

 Werken aan je talenten; de beste versie van jezelf

Werken aan je talenten; de beste versie van jezelf

Je wilt je als Marketing- of Communicatie Specialist onderscheiden en werken aan je eigen branding. Door je talenten te erkennen en ze optimaal te benutten, kan je altijd de beste versie van jezelf zijn. 

Soms is het goed om te vertragen; om stil te staan. Om te beseffen wat jou zo uniek maakt. Om op het podium te staan waar jij optimaal tot je recht komt. SpotOn helpt jou hierbij. We bieden je de Ibiza retraite van 18 t/m 24 mei, voor vrouwelijke professionals.

Verbinden vanuit jouw talenten
Vaak zijn we als Marketing- of Communicatie-professional enorm gefocust op resultaat. We zijn geneigd alle bordjes hoog te houden; het uiterste uit onszelf te halen. SpotOn realiseert succesvolle matches door te verbinden vanuit talenten. Dat gaat zoveel verder dan een interessant curriculum vitae. SpotOn werkt, vanuit onze SpotOn Academy, samen met Bewustmaker en Leiderschapscoach Debbie Molhuizen. Wij faciliteren jou om – samen met gelijkgestemden - jouw talenten te onderkennen en ze optimaal te benutten; om de beste versie van jezelf te zijn. Daarnaast werken we die week aan je profilering in de markt; wat onderscheidt jou van andere professionals?Ibiza retraite met MarCom-professionals: 18 t/m 24 mei 2019
We nodigen je uit om te vertragen en om de stilte op te zoeken. Om met ons mee te gaan naar de Ibiza retraite, van 18 t/m 24 mei, samen met andere Marketing- en Communicatie-professionals. Daar waar je het eerder niet zocht, zijn de antwoorden op jouw vragen te vinden, wat jou zo uniek maakt als mens, als professional. De retraite vindt plaats onder leiding van Debbie. Zij coacht ruim twintig jaar professionals en teams in tijden van transitie en faciliteert leiderschapstrainingen voor mensen die de moed hebben om zichzelf te ontwikkelen. Haar begeleiding is helder, krachtig en bewust. Deze retraite in mei 2019 is alleen voor vrouwelijke professionals.

Verbinding maken met de fijnste versie van jezelf
De betekenis van het woord retraite is ‘afzondering voor spirituele ontwikkeling en geestelijke oefening‘. Het komt erop neer dat je je terugtrekt om bij jezelf naar binnen te kunnen kijken. De kracht van een retraite ligt naast het aanbod aan workshops, de meditaties, wandelingen in de natuur en de fysieke oefeningen, ook in de groep. We gaan met maximaal 12 vrouwen en drie begeleiders onderweg met hetzelfde doel: in contact komen met jezelf om vanuit de rust die ontstaat, in contact met anderen te zijn. Er ontstaat gedurende de week een prachtige energie: een fijne bedding waarin je weer verbinding kunt maken met de fijnste versie van jezelf.

De retraite is iets voor jou als je:
- Wilt werken aan je persoonlijk leiderschap
- Je talenten nog meer benutten
- De beste versie van jezelf wilt zijn of blijven
- Openstaat voor nieuwe inzichten
- Tijd voor jezelf wilt en zelfreflectie
- Houdt van yoga, meditatie en beweging
En dat allemaal op het magische Ibiza.

Wat kan je verwachten?
- Zes dagen verblijf op Ibiza
- Vier dagen professionele begeleiding, workshops, sport, yoga en inspiratie
- Een heerlijk, gezond ontbijt, lunch en diner tijdens de retraite en ontbijt op de vrije dagen
- Genieten van een prachtige locatie met ruimte, een groot zwembad en uitzicht op het eiland

SpotOn verbindt vanuit talenten, dat gaat zoveel verder dan een interessant CV
SpotOn werkt uitsluitend samen met Marketing- en Communicatie-professionals die bewust (willen) werken vanuit hun talenten. Hierdoor kunnen zij meer uit zichzelf en hun team halen.
Wil je meer weten over de Ibiza retraite of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact op met Sonja van Alphen van SpotOn, Podium voor MarCom-professionals.
Of bezoek de site van Debbie Molhuizen waar je het hele aanbod kunt vinden. 
Deel dit artikel