SpotOn is specialist in de Communicatie, voor bemiddeling van Communicatie-professionals. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de Communicatie en we hebben een groot en krachtig netwerk van en voor top Communicatie-professionals. 

In 2018 bundelden Communicatie-professional Sonja van Alphen en Richard Henderickx, ondernemer en Commercieel strateeg, hun talenten. Voor Sonja en Richard, die meer dan twintig jaar met elkaar samenwerken, was dit een logische stap. Naast de persoonlijke klik hebben zij een groot netwerk en zit het verbinden van mensen in hun dna. Sonja is zelf nog een aantal dagen per week actief als Communicatie Consultant, zodat zij als geen ander weet wat er speelt in ons mooie vak. Sinds februari 2020 is het SpotOn-team uitgebreid met Sandra Develing, zij is net zo enthousiast en persoonlijk en het voordeel is, dat Sandra zelf ook actief is als Communicatie professional op ZZP-basis. 

Bij SpotOn hebben we oog voor Communicatie-professionals met specifieke talenten, omdat we onze professionals persoonlijk kennen. We benutten talenten volop door professionals het juiste podium te bieden,  ook qua persoonlijkheid. Dan krijgt de natuurlijke passie ruimte en ontstaat een ongekende drive om een organisatie in de breedte of diepte te versterken. Dat is SpotOn; het enige juiste. Omdat het klopt. 

Afspraak maken 

“De échte professionals zijn wie ze zijn. Zij nemen geen rol aan.”

Sonja van Alphen, directeur SpotOn