Opleidingen en workshops van Why Branding

Opleidingen en workshops van Why Branding

Opleidingen en workshops van Why Branding

We hebben goed nieuws, want vanaf nu biedt SpotOn een aantal interessante workshops en opleidingen voor Communicatie-professionals, dankzij onze samenwerking met Why Branding. 

Why Branding is wat ons betreft hét bureau voor de ontwikkeling van Communicatie-professionals voor jouw werk- en klantgeluk. In het najaar biedt Why Branding een aantal opleidingen en workshops, die voor jou als Communicatie-professional interessant zijn. Immers, als ZZP’er blijf je werken aan je (persoonlijke) ontwikkeling. SpotOn helpt je hierbij. Bovendien kunnen SpotOn Premium members gebruik maken van het aanbod tegen een aantrekkelijk tarief. Bekijk hieronder het aanbod.

Het vergroten van werkgeluk en (jouw) imago
Why Branding benadert klantgeluk vanuit o.a. de vakgebieden Communicatie, Branding en Arbeidsmarktcommunicatie. Why Branding helpt je bij het verhogen van klantbeleving, bij het vergroten van het werkgeluk van medewerkers en het verbeteren van imago via krachtige Identity, Employee en Customer Journeys. Met de opleidingen en workshops van Why Branding kan jij jouw talenten (her-) ontdekken en je verder ontwikkelen als Communicatie-professional. SpotOn Premium members profiteren van een korting: als jij je voor 1 september inschrijft, ontvang je 10% korting. Meer informatie over de opleidingen en workshops vind je op de site van Why Branding, waar je je ook kunt aanmelden. 

Opleiding Personal Branding: Werken aan jezelf en jouw toekomst
Wat maakt jou authentiek en wat onderscheidt jou als Communicatie-professional? In onze huidige maatschappij en arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit je te profileren: wie ben jij, wat maakt jou uniek en wat heb je te bieden met jouw talenten? Als professional en als merk. Maar vooral als mens. Ga met Why Branding aan de slag tijdens deze tweedaagse opleiding voor het maken van jouw Personal Brand in deze interactieve en uitdagende opleiding. Je wordt geloofwaardiger en sterker in deze turbulente arbeidsmarkt. Ervaar de kracht voor jou en voor jouw netwerk. Je leest er hier meer over.
Data: 1 oktober en 4 november 2019
Prijs: € 998,- (excl. btw)
Locatie: Zoetermeer

Opleiding Deskundige Employer Experience - Magneet voor Medewerkers
In onze driedaagse opleiding laat Why Branding je ervaren hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw afdeling of organisatie duurzamer wordt en meer betekenis krijgt. Met de focus op werkgeluk, faciliterend leiderschap en shared value, dat vele voordelen oplevert. Als Deskundige Employee Experience heb je alle tools en handvatten in huis om processen en beleid aan te passen, inzicht te krijgen in jouw eigen organisatie en om werkgeluk te vergroten. Deze opleiding is zeer geschikt voor Communicatie-professionals die zich bezig houden met Interne Communicatie en met verandertrajecten bij organisaties in transitie. Je leest er hier meer over. 
Data: 26 september, 10 en 31 oktober 2019
Prijs: € 1.497,- (excl. btw)
Plaats: Zoetermeer

Masterclass Magneet voor Medewerkers
In deze Masterclass laat Why Branding je ervaren hoe jouw organisatie voor medewerkers duurzamer wordt en meer betekenis krijgt. Met een focus op faciliterend leiderschap en shared value, dat vele voordelen oplevert. We gaan in op het probleem van een hoog verloop, mentaal ziekteverzuim en burn outs. En Why Branding reikt jou handvatten om stap voor stap een werkgever te worden waar mensen graag willen werken. Deze Masterclass is zeer geschikt voor Communicatie-professionals die zich bezig houden met Interne Communicatie en met verandertrajecten bij organisaties in transitie. Je leest er hier meer over. 
Data: 19 september 2019 van 15:00 uur tot 20:00 uur.
Prijs: € 299,- (excl. btw).
Locatie: Zoetermeer

Opleiding: hoe vertel je jouw verhaal of dat van jouw organisatie?
(Storytelling en Nudging)
"The most powerful person in the world is the storyteller". (Steve Jobs).
Hoe raak je het hoofd en het hart van jouw doelgroep(en) om jouw doelen te bereiken? Na deze twee opleidingsdagen weet je hoe je een verhaal vormt, vindt en met impact vertelt. Je ontdekt hoe jij persoonlijke ervaringen kunt transformeren naar inspirerende en heldere verhalen. En – niet onbelangrijk – je weet hoe en wanneer jij storytelling met succes in kunt zetten. Deze opleiding van twee dagen is zeer geschikt voor elke Communicatie-professional. Je leest er hier alles over.
Data: 12 en 26 november 2019
Prijs: € 998,- (excl. btw).
Locatie: Zoetermeer

---
We zijn erg blij met de samenwerking met Why Branding. Powervrouw Yvette Brook kennen we al jaren. Yvette’s onderscheidende aanpak kenmerkt zich door de combinatie van haar nieuwsgierige aard en analytisch vermogen, zodat zij snel mensen, organisaties en situaties doorgrondt. Zij geeft op haar enthousiaste en authentieke wijze trainingen en workshops, voorziet organisaties van strategisch advies, vertaalt oplossingen door naar beleid en voert deze (mede) uit. Yvette haalt veel energie uit het verbinden van mensen, afdelingen en teams bij projecten die vallen onder thema’s als Werkgeluk, Employer Branding, Company Values en Customer Experience.
Deel dit artikel